JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fa kávéfőző készülék csészével

A kávéfőző + csésze  egy olyan készlet, amely minden konyhában, irodában, barista sarokban nélkülözhetetlen. A játék teljes egészében fából készült, elegáns színben, bármilyen gyerekszobába illeszkedik. A gyerekek szívesen nézik a felnőtteket, akik gyakran reggelente teszik meg első lépéseiket a kávéfőző felé, ezért ez a berendezés tökéletes egy kisgyermek számára, hogy lefőzze a kávéját, és átadja babáinak és mackóinak.

A készlet a következőket tartalmazza:
- kávéfőző
- fa csésze
- kávéportafilter
- tejhabosító gomb
- kávéválasztó gomb

Játék méretei: 18 x 17 x 14 cm

A játék során a gyermek megtanulja, hogyan működnek a valódi háztartási gépek, a mozgó gombok vagy mutatók segítik a fogást és a kézi készségeket.
Legnagyobb előnye, hogy a készlet fából készült, ami növeli a használat biztonságát és kényelmét, valamint a szett tartósságát és sérülésállóságát.
A játék fejleszti a gyermek fantáziáját, és arra ösztönzi, hogy érdeklődjön a főzés, az ételek elkészítése iránt, és megtanítja, hogyan segíthet másoknak a házimunkában.

Kategóriák