JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Konyhai robotgép keverőtállal hang- és fényeffektusokkal

A konyhai robotgép minden kis háziasszony konyhájának elengedhetetlen kelléke. A játék forgó keverőkkel, kivehető tállal és állvánnyal rendelkezik. 
Amíg a robot dolgozik, hallható a jellegzetes keverési zaj, és a kék fény világít, jelezve, hogy a robot működik. 
A játék levehető az állványról az állványon lévő két gomb egyidejű megnyomásával, és a kézben tartva használható. 
A gyerekek szívesen utánozzák szüleiket, amikor a konyhában dolgoznak, még akkor is, ha nem használhatnak felnőtt készülékeket. Ennek a játéknak köszönhetően a kis szakácsok nagyon jól fogják érezni magukat a konyhában :)

A készlet tartalma:
- mixer keverőkkel
- állvány
- tál

A játék méretei: 20 x 18 x 12,5 cm.

Ez a csodálatos konyhai készlet tökéletes ajándék minden olyan gyermek számára, aki szereti utánozni az anyját a mindennapi háztartási tevékenységek során. 
A gyerekek megfigyelik a felnőtteket, megismerik közvetlen környezetüket és a világot. A mindennapi élet eszközeit utánzó játékok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy játékon keresztül tanuljanak és fedezzenek fel bizonyos tevékenységeket. Egy tapasztalt szakács konyhájában elengedhetetlen a mixer. Ennek köszönhetően a gyermek sok finom ételt készíthet vendégeinek, pl. babáknak, maciknak.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák