JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mikrohullámú sütő csirkével hang- és fényeffektusokkal

A mikrohullámú sütő minden kis háziasszony konyhájának elengedhetetlen kelléke. A gyerekek szívesen főznek különféle ételeket mackóiknak és babáiknak, így ez a mikrohullámú sütő minden kis szakácsnak biztosan örömet okoz. A mikrohullámú sütőben van egy be-/kikapcsoló kapcsoló, amelyet megnyomva aktiválja az ételmelegítő berendezést. 
A mikrohullámú sütőben csirke van, amely a mikrohullámú sütő bekapcsolásakor forgótányéron forog. 
A sütő bekapcsolásakor a sütő közepe piros fénnyel világít. A BE/KI gomb a mikrohullámú sütő be- és leállításáért, az OPEN gomb pedig az ajtó kinyitásáért felelős. 

A játék fejleszti a gyermek fantáziáját, és arra ösztönzi, hogy érdeklődjön a főzés, az ételek elkészítése iránt, és megtanítja, hogy segítsen másokon a házimunkában.

A készlet tartalma:
- Mikrohullámú sütő
- csirke

A mikró méretei: 19 x 13 x 13 cm

A TERMÉKEK FOGYASZTÁSRA NEM ALKALMASAK!

Két 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék).

A gyerekek megfigyelik a felnőtteket, szeretik utánozni őket, így ismerik meg közvetlen környezetüket és a világot. 
A mindennapi élet eszközeit utánzó játékok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy játékon keresztül tanuljanak és fedezzenek fel bizonyos tevékenységeket. 
Valósághű és tökéletesen elkészített, kék és fehér színekben pompázó mikrohullámú sütő, teljes egészében műanyagból, remek ajándékötlet lesz egy kis szakácsnak.

Kategóriák