JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A kötélmászó létra gyerekeknek egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy izgalmas szabadtéri szórakozást biztosítson a gyerekeknek.
Ez a színes létra kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a biztonságot a használat során.
A gyerekek fizikai aktivitásának ösztönzésére, valamint motoros és koordinációs készségeik fejlesztésére készült kötéllétra számtalan lehetőséget kínál a szabadtéri játékra és tevékenységre. 
A kialakítás, a megerősített kötelek és az ergonomikus fogantyúk szilárd fogást és stabilitást biztosítanak mászás közben. Ezenkívül a gyártás során felhasznált anyagok tartósak és ellenállnak az időjárási viszonyoknak, ami garantálja a termék hosszú távú használhatóságát.
Végül a kötéllétra egy rendkívül sokoldalú játszótéri elem, amely a kertben és a gyerekszobában is felszerelhető. Vonzó formájának és funkcionalitásának köszönhetően a gyermekek örömének és szabadtéri tevékenységeinek elválaszthatatlan elemévé válik.

Létra méretei:
- teljes hossza: 2 m
- lépcsők szélessége: 30 cm

Megengedett terhelés: 50 kg.

Kategóriák