JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes műanyag hinta babáknak és nagyobb gyermekeknek

Egy fantasztikus, színes hinta tökéletes választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt.

Masszív felépítése nem csak a tartósságot, hanem a biztonságot is biztosítja játék közben. Az ülést a legfiatalabb felhasználókat szem előtt tartva tervezték – az elöl lévő védőkorlát és a háttámla meghúzásának képessége lehetővé teszi a babák kényelmes hintázását. Az ülés csúszásgátló textúrája további védelmet nyújt a csúszás ellen. A vidám és élénk színek minden gyermeket fantasztikus szórakozásra ösztönöznek.

Ez a moduláris hinta kisgyermekek és nagyobb gyermekek számára egyaránt tökéletes. A védősorompó kétfokozatú beállításának köszönhetően a hinta együtt növekszik a gyermekkel, megfelelő támaszt és biztonságot nyújtva számára.

A maximális megengedett felhasználói súly 50 kg , így a hinta a legtöbb gyermek számára alkalmas.

Méretek: 44 cm x 29 cm x 152 cm

Ez a színes és funkcionális hinta nem csak a játék örömét okozza gyermekének, hanem segíti a motorikus készségek és az egyensúly fejlesztését is. Tökéletes megoldás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és vonzó játékot keresnek gyermekeik számára, otthoni és kültéri használatra egyaránt.

Kategóriák