JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kreatív kulcstartó és ékszerkészítő készlet színes ragasztótollakkal

Egy kreatív készlet kis műanyag formák és kulcstartók festéséhez nagyszerű alternatíva a kreatív szórakozás szerelmeseinek. 
A készlet különféle motívumokkal és formájú, átlátszó műanyag kulcstartókkal van felszerelve. 
A műanyag ablakokon csak finoman fesse le a képet a készletben található festékekkel. A kulcstartókat kis színes gyémántokkal díszíthetjük, amit a még nedves festékre kenünk fel, ami biztosítja a dekoráció ragadását. 
Remek szórakozás lesz azoknak a gyerekeknek, akik festéssel kezdik kalandjukat. De ez még nem minden, a készletben színes gyöngyök találhatók, amelyekből színes karkötőt lehet készíteni medállal. 
Egy kézzel készített medál édesanyád hátizsákjának, tolltartójának vagy kulcsainak dísze lehet. 

A készlet tartalma:
- 24 db műanyag medál,
- 10 tubus festék,
- gumi zsinór,
- 12 lánc kulcstartókhoz,
- 10 csomag gyöngy
- 1 csomag gyémánt
- csipesz 

Medál mérete: kb. 8 cm x 6 cm x 0,03 cm

A díszítéssel való játék serkenti a gyermek kreativitását, fejleszti kézügyességét, fantáziáját, ugyanakkor sok örömet okoz!
A készlet fejleszti a kézi és művészi készségeket, és lehetővé teszi, hogy elégedettséget szerezzen egy kézzel készített munkával. És azt is biztosítani fogja, hogy gyermeke hatékonyan és érdekesen töltse szabadidejét.
A készlet színes dobozba van csomagolva - ajándéknak tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák