JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Lufival hajtható kisautók lufifújó állomással

A kreatív játék a kulcsa a gyermekek tehetségének és készségeinek fejlesztésének! Nemcsak szórakozást kínálnak, hanem mindenekelőtt oktatási értékkel bírnak, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy az élet különböző területein fejlődjenek.

A játék során a gyerekek megtanulják az elvont gondolkodást, és fejlesztik érdeklődésüket.

Minden kreatív játék egy új kaland, és lehetőséget kínál gyermeke számára, hogy képességeit fejlessze, szenvedélyeit fedezze fel és játékon keresztül tanuljon.

A lufi felfújó játékot minden gyermek imádni fogja. Ez a kis készlet sok örömet okoz minden gyermeknek, aki szereti az autókat, és nézi, ahogy a léggömb megtelik és nő!

Ezzel a készlettel játszani nagyon szórakoztató lesz – minél jobban felfújja a léggömböt, annál tovább megy a jármű.
A játék használata nagyon egyszerű: helyezze be a léggömböt az autóba, csatlakoztassa az autót háttal a pumpához, fújja fel a pumpa fogantyújával, majd nyomja meg a GO gombot az állomáson, és lőjje ki az autót.

A játék fejleszti a gyermek motorikus készségeit, serkenti a képzeletet és a szem-kéz koordinációt. A gyermek áram nélkül, elem nélkül, bármikor, bárhol tud játszani, és kiskorától kezdve vigyázhat a környezetére.

A készlet tartalma:
- 2 autó,
- 4 léggömb,
- lufifújó állomás.

Méretek:
- autó kb. 7 x 3 x 4,5 cm,
- léggömb kb 8,5 cm,
- pumpa kb. 15x9x9 cm,
- Csomagolás 16 x 10 x 9 cm.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák