JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mágikus víztaszító homok 5 színes homokkal

Ismerje meg az új hidrofób homokot, amely taszítja a vizet anélkül, hogy kapcsolódna hozzá. A homok speciális bevonattal lett bevonva, aminek köszönhetően a homokszemcsék vízbe merítés után is szárazak maradnak. A homok sokáig a vízben tud maradni, kiszedve belőle száraz! A hidrofóbitás rendkívül érdekes jelenség, amelyet a TUBAN homokkal és vízzel való játékkal lehet megtanulni. Nézze meg, hogyan mentheti meg az óceánokat a szennyeződéstől a víztől nem félő homoknak köszönhetően, hogyan építhet víz alatti alakzatokat és válhat varázslóvá, ha száraz homokot húz ki a vízből.

A készlet tartalma:
– homok 5 intenzív színben
– mérőpohár homok kiöntéséhez és eltávolításához
- víztároló

FŐ UTASÍTÁSOK:
– a tartályt magasságának 3/4-éig töltse fel vízzel
– mérőpohárral öntsön homokot egy edénybe tetszőleges formát kialakítva
– tetszés szerint keverheti a homok színeit
– figyelje meg, hogyan viselkedik a homok a víz felszínén és hogyan süllyed
– próbáld meg egy mérőpohárral kiszedni a homokot a vízből, és nézd meg, mi történik vele

Tehát végezzen kísérletet, és győződjön meg saját szemével: tegyen különböző színű homokot egy vízzel teli edénybe. Alakítsa ki és figyelje meg a különféle formákat, amelyeket létrehoz. Ezután vedd ki a homokot a vízből, és nézd meg, hogy megszáradt! Önthet homokot egy tányérra, és csepegtethet hozzá néhány csepp vizet. Nézd meg, mi lesz akkor!

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on