JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Fortnite TS-R vízipisztoly 1 literes tartállyal

Hasbro Nerf Fortnite TS-R vízipisztoly a népszerű Fortnite játékból licencelt! Ez egy ajánlat minden játékosnak, aki szereti a lövöldözős játékokat a számítógépes világból egy igazi vízi csatába átvinni. A pisztolyban lévő tartály 1 literes, könnyen tölthető és használható. Csak nyissa ki a kupakot, töltse fel a tartályt, és egy vízsugár lő, amint gyermeke elkezdi oda-vissza pumpálni a fogantyút, és így kezdődik a vízi csata móka.
A pisztoly teljes egészében műanyagból készült, könnyű, kézre álló és könnyen használható.

Termékjellemzők:
- integrált 1 literes víztartály
- Könnyen kezelhető (egyszerű töltés és tüzelés)
- Egy vízsugárral lő
- Korhatár: 6+

Mérete:
- hossza 63 cm
- magassága 20 cm
- szélessége 5,5 cm

A játék vízpisztoly az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a gyerekek nyáron használnak, legyen szó a tengerről, az udvarról, a medencéről. A használatukkal való játék minden gyereknek nagy örömet okoz, de nem csak a gyerekek szeretik a vízi csatákat. Előnye a hűtés a forró napokon. Gyermekei arcáról az öröm biztosan nem fog eltűnni. Így nem marad más hátra, mint felvenni egy fegyvert, és elkezdeni a háztáji csatákat. A pisztoly eredetileg a képen látható szürke kartondobozba van csomagolva.

Kategóriák