JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Super Soaker Barracuda vízipisztoly dupla vízsugárral

Hasbro NERF SUPER SOAKER - a dupla vízsugarú BARRACUDA vízindító sok gyermek álma, akik szeretnek vízi csatákat játszani a forró nyári napokon vagy a fürdőkádban való boldog fürdőzés közben. A NERF SUPER SOAKER Barracuda egy teljesen biztonságos fegyver, amely két vízsugarat lő ki. Két hordóval van felszerelve, amelyek egymásra vannak rakva.
A fegyver teljes egészében műanyagból készült, és minden bizonnyal örömet okoz a vízi fegyverek minden fiatal szakértőjének. A könnyű, praktikus és könnyen használható Nerf pisztoly nagy víztartállyal rendelkezik, amely akár 1 liter vizet is tud tárolni. Csak nyissa ki a kupakot, és öntsön bele vizet a lövöldözés megkezdéséhez. A fogantyú előre-hátra mozgatásával a fegyver két folyamatos vízsugarat lő ki mindkét csőből.
A Barracuda Water Launchernek köszönhetően a Super Soaker harcosok folyamatosan vizet tudnak lőni ellenfelükre és bőrig áztatni!

Termékjellemzők:
- beépített víztartály 1 literes űrtartalommal
- Könnyen használható (egyszerű töltés és tüzelés)
- Két vízsugarat lő ki
- Korhatár: 6+

Mérete:
- hossza 43 cm
- magassága 22 cm
- szélessége 6 cm

A vízpisztoly az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a gyerekek nyáron használnak, legyen szó a tengerről, az udvarról, a strandról. A velük való játék minden gyereknek nagy örömet okoz. Gyermekei arcáról az öröm biztosan nem fog eltűnni. Így nem marad más hátra, mint felvenni egy fegyvert, és elkezdeni a háztáji csatákat.

Kategóriák