JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Super Soaker XP30 vízipisztoly

A Nerf Super Soaker XP30 Water Launcher egy ajánlat a vízi lövészet minden rajongója számára. A pisztolyt könnyű megtölteni és használni, csak nyissa ki a kupakot, töltse fel a tartályt, és egy vízsugár lő, amint a gyermek elkezdi előre-hátra pumpálni a nyelet, és így kezdődik a vízi harci móka.
A fegyver teljes egészében műanyagból készült, könnyű, kézre álló és könnyen meglepheti ellenfelét egy vízsugárral! Vízi lövöldözős játék nagyszerű lesz a forró napokon, a medencénél, a tónál, a tengernél és a kertben. A játék könnyedén nagyszerű szórakozást tesz lehetővé!

Termékjellemzők:
- integrált víztartály 0,26 literes űrtartalommal
- Könnyen kezelhető (egyszerű töltés és tüzelés)
- Egy vízsugárral lő
- Korhatár: 6+

Mérete:
- hossza 29 cm
- magassága 18 cm
- szélessége 6 cm

A játék vízpisztoly az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a gyerekek nyáron használnak, legyen szó a tengerről, az udvarról, a medencéről. A használatukkal való játék minden gyereknek nagy örömet okoz, de nem csak a gyerekek szeretik a vízi csatákat. Előnye a hűtés a forró napokon. Gyermekei arcáról az öröm biztosan nem fog eltűnni. Így nem marad más hátra, mint felvenni egy fegyvert, és elkezdeni a csatákat.
 A pisztoly eredetileg színes kartondobozba van csomagolva.

Kategóriák