JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap

Orvosi kocsi tartozékokkal egy kis orvos számára. 3 éves kortól ajánlott. Rózsaszín színben.

 

A praktikus kocsi minden szükséges tartozékot tartalmaz. Egy ilyen készletnek köszönhetően minden baba, mackó, és valószínűleg a szülők vagy a nagyszülők is mindig egészségesek lesznek. A kis orvos megméri a hőmérsékletet, beadja az injekciót, megvizsgálja a szívet és a látást, röntgent készít és mindennek csak a képzelete szabhat határt.

Az orvosi kocsi teljes egészében kiváló minőségű műanyagból készült, szép, kellemes színekben. Minden tartozék valódi orvosi műszerek utánzata, melyek barátságos formákat és vidám színeket kaptak.

A műanyag monitor tetején van egy nyílás, amelyen keresztül kártyákat helyezhetünk be, pl. a szemvizsgálathoz vagy a röntgen testrészekhez tartozó képpel, és a kártya behelyezése és a be-/kikapcsoló gomb elforgatása után a páciens felvételéről hangokat is ad ki a kocsi.  

A sztetoszkóp (a már behelyezett elemeknek köszönhetően) lehetővé teszi a páciens szívének alapos vizsgálatát.

A kihúzható polccal ellátott, zárható szekrény lehetővé teszi a felszerelések rendszerezését és minden olyan tartozék elrakását, amelyre a vizsgálat során szükséges.

 

A készlet tartalma:

- kerekes kocsi, panellel és zárható szekrénnyel

- egy sztetoszkóp, amely dobogó szív hangját adja ki

- hőmérő

- fül-orr-gégészeti otoszkóp, ideális a páciens fülének vizsgálatára

- neurológiai kalapács

- fecskendő

- fogászati ​​tükör lámpával

- sebészeti olló

- fogó

- csipesz

- orvosi tál

- gyógyszertartály utánzata

- 3 röntgenkártya és 1 látásvizsgáló kártya

- matricák

 

Méretek:

- a teljes készlet magassága: 57 cm

- magasság a fogantyúig (hátul): 34 cm

- a kocsi szélessége: 23 cm

 

A hanghatások eléréséhez 2xAA elemet kell behelyezni a panelbe (nem tartozék), míg a sztetoszkóp elemekkel rendelkezik: 3xAG13 (tartozék).

Kategóriák