JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Összecsavarozható darus kamion, mozgatható daruval, hangeffektusokkal 

Az építőipari daru autó sok-sok mókát és sok órányi fantasztikus szórakozást biztosít ezeknek a járműveknek a kis rajongóinak. Az autó teljes egészében műanyagból készült, élénk színekben. 

A járműnek emelő, forgó darukarja és nyitható oldala van a pótkocsin. A teherautó hangeffektusokkal van felszerelve, amelyek minden bizonnyal vonzóbbá teszik a szórakozást, de ez még nem minden - a daru a mellékelt, különféle cserélhető hegyekkel ellátott csavarhúzó segítségével az első elemeire szétszedhető , majd a semmiből összeállíthatja - ez elég nagy kihívás, amihez egy kis konstruktőrre lesz szükség.

A jármű súrlódó meghajtással mozog, aminek hatására a teherautó magától sík felületen halad előre.

A jármű tulajdonságai:
- a kabin tetején piros gombok vannak elhelyezve
- az utastér tetején lévő gomb megnyomása után hallható a jármű indításának és a motor indításának hangja, valamint a kürt, a tolatóhang és a jeladó
- fel-le mozgatható és a kart a tengelye körül forgatható daru
- nyitható oldal az utánfutón
- építési lehetőségek elemekre bontással
- a semmiből történő járműépítés lehetősége

A darus kamion méretei: 30 cm x 10 cm x 12 cm

A készlet tartalma:
- daru
- csavarhúzó három cserélhető heggyel

A daruval való játék egy aktív és mozgékony játék, amely fejleszti a gyermek motorikus készségeit, lehetővé téve olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézi készségek, a gondolkodás sebessége, a mozgékonyság és az okosság.
A játék elemmel működik (3x AG13) - a játékhoz mellékelve.

A készlet színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák