JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Összepíthető tank hang- és fényeffektusokkal kisautókkal

Az összeépíthető tank minden bizonnyal örömet okoz ezeknek a nagy teljesítményű járműveknek a kedvelői számára. A modell teljes egészében műanyagból készült, szürke színekben. A tartály Friction Power meghajtással van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a jármű meghajtásával sík felületen haladjon előre. A harckocsi hang- és fényfunkciókkal, járművetővel és rakétával is rendelkezik. A legnagyobb vonzerő azonban az, hogy a modellt a mellékelt, cserélhető hegyekkel ellátott csavarhúzóval össze- és széthajthatjuk. Egyedül a semmiből összeszerelni egy tankot komoly kihívás egy kis gépészmérnök számára. Mindez rendkívül érdekessé és magával ragadóvá teszi a játékot.

A készlet tartalma:
- elemek a tank építéséhez,
- hárombites csavarhúzó,
- 2 katonai autó.


A jármű tulajdonságai:
- a jármű elfordításának és lecsavarásának képessége,
- hang- és fényeffektusok - a kabin tetején egy piros gombokkal ellátott panel található, amely alatt vezetési, riasztási, harci és lövöldözési hangok hallatszanak. A hangokat villogó piros és kék LED-ek kísérik,
- a tankfülke fel van emelve,
- van egy járműindító a járműben, csak nyissa ki a rámpát, húzza meg a fekete táblát "kattanásig", helyezze el a járművet megfelelően és nyomja meg a gombot, és az autó szédítő sebességgel repül előre,
- 360°-ban forgó torony,
- mozgatható hordó, a toronyon lévő karral vezérelhető,
- lövedéklövés - csak nyomja meg a csövön lévő gombot,
- speciális mezők vannak a harckocsi páncélján, ahol további erődítményeket lehet építeni blokkokkal. 

Méretek:
- tartály kb. 43 cm x 16 cm x 15 cm,
- autó kb. 7 cm x 3 cm x 2 cm.

A tankkal való játék fejleszti a gyermek motoros készségeit, és lehetővé teszi olyan készségek fejlesztését, mint a koncentráció, a kézi készségek és a szerszámokkal való munka.
A játék elemmel működik (3x AG13) - a játékhoz mellékelve.
A készlet színes, nyitott dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák