JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Ötszintes színes búgócsiga

A mega búgócsiga egy többfunkciós játék több játékmóddal, melynek köszönhetően a felhasználó életkorához és képességeihez igazítható.
A színes búgócsiga egy olyan játék, amelyre mindenki emlékszik gyerekkorából, ezúttal egy kicsit más, felfrissült formában.

Hogyan kell játszani? Sok ötlet van, íme néhány:
1. Ha van otthon babánk, biztosan lenyűgözi a pörgős színes felső. Elég, ha a készlethez erősített speciális hajtókarral feltekerjük, megnyomjuk a gombot és figyeljük, ahogy a szivárvány forog egy sík felületen.
2. Ha kicsit nagyobb a gyerek, játszhatunk versenyeket, feltekerve néhányat, és figyelve, melyik pörög a legtovább. Kíváncsi vagy mi lesz ha összeütköznek???
3. Ez egy magasabb iskola és igazi kihívás! Próbálj meg egy piramist elrendezni a csúcsokból, kezdve a legnagyobbal, a csúcsokat egymásra helyezve... ahhoz, hogy ez a trükk sikeres legyen, minden csúcsnak forognia kell, tehát nagy precizitást és biztos kezet igényel. Versenyeket rendezhet, hogy ki tud nagyobb piramist építeni a csúcsokból, vagy ki tud gyorsabban.
4. Ha már mesterei vagytok a pörgettyűk piramisának elrendezésének, változtassa meg a sorrendjüket úgy, hogy a legkisebb elemet állítsa be alapnak. Kemény dió, igaz?

A készlet tartalma:
- 5 db színes pergető, melyek átmérője kb. 8cm/7cm/6cm/5cm/4cm
- tekercselő hajtókar.

A játék választott formájától függetlenül a mega pörgő sok órányi csodálatos, izgalmas szórakozást biztosít.
A játék során gyakoroljuk a szem-kéz koordinációt, a fókuszt, a türelmet és a kézügyességet. Remek ötlet együtt tölteni az időt családdal vagy barátokkal.

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák