JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Peppa lakóautó építőkockákból álló készlet 52 elemből áll. A készlet két figurát tartalmaz, a kis Peppa malacot és az apát. A kockák segítségével gyerkőcünk kempingezőt építhet kedvenc mesebeli állatainak, és hétvégi kirándulásra indulhat,  ahol Peppával és apukájával grillezhet. A kempingben ágy, tűzhely, hűtőszekrény és a kempingen kívüli játékhoz szükséges kiegészítők találhatók, mely előtt egy hangulatos pihenőhelyiség található, ahol teát főzhet, grillezhet. A gyerekek szeretnek saját meséket alkotni, ebben minden bizonnyal segítségükre lesz ez a blokkkészlet. A blokkok kompatibilisek más Hasbro Big blokkokkal.
A készlet tartalma:
- 52 építőelem, köztük két figura
- matricák 
A készlet remek szórakozást nyújt a gyerekeknek, fejleszti képzelőerejüket, kézügyességüket és mozgáskoordinációjukat. A játék során a kisgyermek megtanulja a logikus gondolkodást, a formák és színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését. A kockák elbűvölő színeinek köszönhetően a gyermek különféle ingereket élhet át játék közben.
A blokkok bájos csomagolásba vannak csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák