JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Playmobil kreatív építőblokk készlet - vízisport iskola

Playmobil Creative Blocks Vízisport Iskola - tökéletes ajándék kis konstruktőröknek! Fedezze fel a korlátlan szórakozási lehetőségeket egy sor színes blokk segítségével! 

Ez az izgalmas készlet 73 blokkot tartalmaz, amelyek segítségével gyermeke számtalan vízisport jelenetet készíthet. A blokkok könnyen csatlakoztathatók és leválaszthatók, így tökéletesek a kis kezek számára. A készlet figurákat és kiegészítőket is tartalmaz, amelyek tovább diverzifikálják a szórakozást. Ebben a készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy igazi vízisport iskola megszervezéséhez kedvenc Playmobil figuráid számára.

A vízisport iskolai készlet tartalma:
- három figura (anya, apa, gyerek)
- sportfelszerelések (kitesurfing, SUP deszka, lapát, búvártartály, uszonyok, maszk légzőcsővel, mentőgyűrű, nyugágy, uszony, pavilon, figyelmeztető zászlók)

Előnyök:
Fejleszti a kézi készségeket és a szem-kéz koordinációt.
Segít a színek és formák tanulásában.
Serkenti a kreativitást és a képzelőerőt.
Sok órányi szórakozást biztosít.

Ennek a készletnek köszönhetően gyermeke fejleszti képzelőerejét, kreativitását és manuális készségeit, miközben megismeri a vízi sportokat és azok fontosságát az aktív életmódban.

Adja hozzá a Playmobil Creative Blocks Vízisport Iskolát gyermeke gyűjteményéhez, és engedje, hogy szórakoztató és tanulságos módon fedezze fel a vízisportok lenyűgöző világát! Tökéletes ajándék kis Playmobil rajongóknak.

Kategóriák