JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Projektoros lámpa 3 kivetíthető mintával, hangeffektusokkal

A projektor lámpa minden gyerekszobában jól használható. Tökéletes lesz az önálló elalvás megtanulásához, valamint egy ottalváshoz vagy egy gyerekbulihoz.
A gyengéd fény eloszlatja a sötétséget, és elűzi a szörnyeket a szekrényből. Érdekes, modern stílusának köszönhetően a szoba dísze is lesz.

Tartozékok:
- LED diódákkal ellátott alap,
- tejes burkolat,
- 3 félgömb mintákkal: Halloween, Unicorns, Dinosaurs,
- USB kábel.

Tápellátás:
- USB kábel (tartozék) vagy 3 x AA elem (nem tartozék).

A projektor lámpája vezérlőpanellel van felszerelve. Három gomb található rajta:
- ON-OFF - a lámpa be-/kikapcsolásáért és a hangerő beállításáért felelős. A lámpa be- vagy kikapcsolásához nyomja meg a gombot 2-3 másodpercig. A rövid megnyomások fel/le kapcsolják a lejátszott zenét.
- lámpa - a világítási módok megváltoztatásáért felelős gomb. 5 közül lehet választani: állandó zöld fény, állandó piros fény, állandó kék fény, finom átmenet egyik színről a másikra, villogó fények egymás után.
- hangjegy - projektor üzemmód be-/kikapcsolása zenével.

A berendezés két üzemmódban működik - lámpaként vagy projektorként.
Lámpa - ebben a módban kiválaszthatjuk a megjelenítendő mintát és a világítási módot. Világítás üzemmódban a minták nem forognak, és a zene nem szól.
Projektor - ennek az üzemmódnak a bekapcsolása után a golyó lassan forog, mozgó vetületet hozva létre a mennyezeten és a falakon. A vetítést ritmikus, diszkós daltöredékek kísérik (3 közül lehet választani). Tökéletes mód gyerekpartikhoz.

A készlet 3 félgömböt is tartalmaz, melyekben mintázatokat lehet megjeleníteni, így a lámpa a gyermek aktuális érdeklődési köréhez és életkorához igazítható.

Méretek:
magasság: kb. 14 cm
átmérő: kb. 11 cm


A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák