JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

80 db-os puha színes építőelem készlet

A habblokk oktatási készlet minden gyermek számára nagyszerű ajánlat. A készlet 80 különböző formájú blokkból áll, amelyeknek köszönhetően minden kis építőmester képes lesz önállóan elkészíteni bármilyen szerkezetet. Egy fantasztikus habblokk készlet 80 különböző színű és változatos formájú, kiváló minőségű habszivacsból készült elemet tartalmaz, melyeket szabadon elrendezhetünk különféle konstrukciós változatok kialakításához.
A kockákkal való játék támogatja a kézi készségek, a képzelet és a mozgáskoordináció fejlesztését. A játék során a kisgyermek megtanulja a formák, színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését, valamint kreatív és logikus gondolkodást. A kockák nagyszerű módja annak, hogy támogassuk gyermekeink fejlődését.
A habblokk puha anyagból készülnek, amely biztonságos gyermekeink számára. Az elemek sokfélesége lehetővé teszi különféle típusú épületek létrehozását.

A kockákkal való játék mindig nagyon kreatív. Nagy előnye ezeknek a blokkoknak az is, hogy nem kemények és barátságosak egy álmos szülő lábának, aki félálomban véletlenül belelép egy ilyen blokkba :). A habblokkok kiválóan alkalmasak a fürdőkádban vagy uszodában való játékra is, a fürdőszobában a csempére tökéletesen tapadnak a tömbök. Biztosan minden gyereknek van sok ötlete a szórakozáshoz.

Kategóriák