JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Quadrocopter kézi működtetéssel sárga színben LED-es világítással

Quadrocopter UAV Gravity Sensor - szórakoztató ajánlat kisebb és nagyobb gyermekek számára, akik szeretik a repülő játékokat. A drón teljes egészében műanyagból készült, fantasztikus LED-es világítással, ragyogóan jelenik meg az alkonyatban. A drónt egy speciális távirányító vezérli, amelyet a csuklón hordnak, mint egy órát. A játék kézi vezérlésű, mozdulatokkal, széles manőverezőképességgel rendelkezik, a repülési irány megváltoztatásához elegendő egy finom kézmozgás, jobbra, balra, fel-le. Felszállás után a levegőben marad, 360 fokos tartományban forog tengelye körül. A csuklópántot a hüvelykujj közé csúsztatva a gombbal a mutatóujjra kell helyezni. A szilikon pánt 12 fokozatban állítható szélességben – mindenkinek jól áll. A játék könnyű, így gyorsan a levegőbe emelkedik,

Működése:
- a pánt felhelyezése és a játék párosítása után indítsa el a drónt, amely körülbelül 120 cm magasságban fog felszállni. Ezután szalagos kézmozdulatokkal meg kell adni a játék repülési irányát. A repülés egy mutatóujjal működtethető gombbal kezdődik és ér véget – ha a vezérlő kicsúszik az irányításból, csak nyomja meg az index négyzet alatti gombot, hogy a drón leszálljon. Az irányítási tartomány 50-80m, terepviszonyoktól függően.
A játék reagál az akadályokra - beépített infravörös LED-ekkel rendelkezik, amelyek reagálnak az akadályokra, és elkerülik azokat. Ha közel kerül egy akadályhoz, megváltoztatja a repülési irányt, és magától stabilizálja azt.

Specifikáció:
- repülési idő: 8 perc
- töltési idő: 60 perc
- távirányító távolság: 50-80m
- feszültség: 3,7V
- drón akkumulátor: 3,7V 550mAh
- sávos akkumulátor: 150mAh
- töltés: USB kábelen keresztül
Méretek:
- 17 x 17 x 3,5 cm

A készlet tartalma:
- infravörös drón
- szíj a vezérléshez
- távirányító
- akkumulátor
- tartalék propellerek
- USB kábel a töltéséhez

A távirányítós játékokkal való játék lehetővé teszi a gyermek számára, hogy megtanulja a türelmet és a játék elsajátításának képességét repülőgép. A készlet kartondobozba van csomagolva.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on