JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Egy parkoló, egy autópálya biztosan tetszeni fog minden négykerék-rajongónak. A játék négy emeletnyi kijáratból áll, és minden emeleten négy parkolóhely található. A parkoló helikopter-leszállóval felszerelt. A legnagyobb attrakció azonban kétségtelenül a mozgatható csörlő, melynek köszönhetően a földszintről a legfelső emeletre gyorsan felvihető az autó.

A rágógumi illatú TUBI GLAM szájfény azoknak a lányoknak a csemege, akik szeretnének vigyázni megjelenésükre és szeretik az édes illatokat!
A szájfény nemcsak a rágógumi finom aromájával csábít, hanem finom fényt hagy az ajkakon. Ezen kívül ápolja az ajkakat, hidratálja, táplálja és védi az időjárás viszontagságaitól.
A gyermekeknek szánt ajakfények és a teljes TUBI GLAM sorozat teljesen bevizsgált, egészségre biztonságos kozmetikum, gyártásuk 100%-ban Lengyelországban történik.

Használat:
1. Vigyen fel egy kis szájfényt az ujjára vagy az ecsetére.
2. Vigyen fel szájfényt.
3. Kész! Most élvezze a gyönyörű megjelenést!

A Tubi Glam szájfény előnyei:
- rágógumi illata van
- hidratálja és védi az ajkakat
- bőrgyógyászatilag tesztelt - gyermekek számára biztonságos
- Lengyelországban készül

Űrtartalom: 5 ml

Ajánlott 3 éves kortól!
Csomag mérete: 4,5 x 4,5 x 8 cm

Kategóriák