JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Rendőrautós persely pinkóddal fehér színben

A rendőrségi malacpersely autó speciális feladatokra alkalmas. A hangeffektusokkal ellátott autót úgy tervezték, hogy megvédje és tárolja a baba megtakarításait. Ez az autó megfelel ezeknek a követelményeknek. A rendőrautó rendelkezik belépőkóddal, az ajtó automatikusan kinyílik az ujjlenyomatok beolvasása után, és az autóban is elképesztő hanghatások vannak. A rendőrautó olyan, mint egy játék, de valójában széf a pénzednek :)

Funkciók:
- a számbillentyű lenyomása után a lámpák villogni kezdenek, és megszólal a csengő. Választhat angol vagy kínai között. A bankjegyeket a mechanika automatikusan behúzza az autóba
- a jelszó beírása (gyári jelszó 0000)
- ujjlenyomat-felismerés (szimuláció)
- az autó érméket és bankjegyeket tárolhat
- az érméket a tetőn lévő nyílás alatti nyíláson át dobja
- a bankjegyek a tető elülső részének nyílásába kerülnek, és automatikusan berajzolódnak a
Látnivalók / álcázás gomb "*" csillaggal:
- megváltoztatja a hangfunkciókat - lehetővé teszi a rejtett jelszó elfedését más látnivalókkal
- dalok
- hangszerek
- állathangok
A pénz behelyezése után az autó villogni kezd.

Jelszó:
- a gyári jelszó 0000, írjon be négy nullát, majd erősítse meg az ujjlenyomat-olvasóval. A jelszó megváltoztatásához tartsa lenyomva a „*” gombot (nyitott ajtó mellett), írja be az új jelszót, majd nyomja meg a „#” gombot. A jelszó visszaállításához és a gyári beállításokhoz való visszatéréshez vegye ki az elemeket.

Tápellátás:
- 3 x 1,5 V AA (nem tartozék)
Jármű méretei:
- 28 x 15 x 14 cm
A rendőrségi autóval való szórakozás most minőségibb lesz. Játszhatsz konvojban a bankból bankba cipelve készpénzt, menekülhetsz a tolvajok elől, valószínűleg minden gyerek kitalál egy mértéket az ötletéből a szórakozásból. A játék teljes egészében műanyagból készült.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on