JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap

Vidám kismalacos műanyag persely - 14 cm magas

Egy elbűvölő malacpersely segít gondoskodni megtakarításairól. A malacpersely műanyagból készült, mosolygós arcú, nyak alatt csokornyakkendővel, fejdísszel, szárnyakkal. A kínai hagyomány szerint a disznó bőséget, boldogságot és örömet hozó jel. Ez is tökéletes eszköz a pénzgyűjtéshez!
A megtakarítást kisgyermekkortól kezdve biztosan kifizetődik a későbbi években. Ebben az imádnivaló malacperselyben bőven van hely, hogy gyermeke élvezze a megtakarítást, leejtésálló és csinos, és segít gyermekének jó kis pénzhasználati szokások kialakításában.

Malacpersely méretei: 14 x 11 x 10 cm

A malacperselyben minden típusú érmét és bankjegyet elhelyezhet
A pénz értékének megtanítása a gyermekek számára fontos a serdülőkoruk legelején. Ez az imádnivaló malacpersely nagyszerű módja annak, hogy feldíszítsd a kicsi szobád, és egyben megtanítsd neki minden fillér értékét!
A malacpersely felhasználható ajándéknak, belül anyagi támogatással, szép ötlet születésnapra, egy éves vagy 18. születésnapra ajándékba!

Ha gyermekének malacperselyt ad, erősítheti és fejlesztheti pénzügyi érzékét és képességeit már kiskorától kezdve, amíg gyermekével együtt nő fel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on