JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gyermeke első látásra imádni fogja ezt a járművet. Értékelni fogja az erejét, a drift funkcióját, a minden körülmények között könnyű mozgását és a kiterjedt felszereltségét. Senki sem fog közömbösen elmenni egy ilyen járműmodell mellett.
A SPEED 7 DRIFT KING akkumulátoros jármű minden gyermek álma egy fantasztikus utazásról! 
Ez egy nagy teljesítményű jármű akkumulátorral. Mindegyik motor teljesítménye 150 W, erős 24 V / 7 Ah akkumulátor. A jármű nagy első habszivacs kerekekkel rendelkezik, a hátsó pedig műanyag kerekekkel van felszerelve. Az ökobőrből készült puha ülés kiegészíti a kényelmet a SPEED 7 DRIFT KING akkumulátorral felszerelt jármű vezetése közben. A jármű első és hátsó sebességfokozattal, valamint gyors és lassú fokozattal rendelkezik. A maximális terhelés nem haladhatja meg a 60 kg-ot.

Az általunk kínált SPEED 7 DRIFT KING jármű remek ajándékötlet lesz, ugyanis gyakorlatilag minden fiú vagy lány álma egy ilyen jármű. Ezenkívül a járműnek van drift funkciója. A játék során a gyermek megtanulja a biztonságos vezetés szabályait, hogy a jövőben jó vezetővé váljon.

A SPEED 7 DRIFT KING jármű műszaki adatai:
motor: 2x150W,
24V7Ah akkumulátor,
első kerekek: EVA hab kb 21 x kb 8 cm,
hátlap: műanyag kb 28 x kb 10 cm,
sebességfokozat: első/hátsó,
gyors lassú.

A jármű felszereltsége:
profilozott sportülés ökobőrből.

Az egyes elemek méretei:
jármű mérete kb. 130 cm x kb. 75 cm kb. 53 cm,
jármű tömege kb. 30 kg,
csomagolás mérete kb. 120 x 59 x 33 cm,
súlya csomagolással kb. 33 kg,
ülőfelület: mélység kb. 23 cm, szélesség kb. 39 cm, magasság kb. 43 cm,
maximális járműterhelés kb. 60 kg.

A készlet tartalmaz még:
kézikönyv + összeszerelő készlet,
töltő,
mini jack kábel.

Irányelvek akkumulátoros gyermekjármű használatához:
A gokart töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák