JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A kenyérkosár fából készült élelmiszereket tartalmaz, így minden gyermek finom reggelit készíthet babáknak, mackóknak és más éhes embereknek.
A készlet tökéletesen visszaadja a valódi termékeket, színeket és formákat. Az ételek elkészítésekor minden gyermek ízletes ételt készíthet vendégeinek játéka során.

A készlet tartalma:
- 1 x kosár
- 2 x bagett
- 2 x zsemle
- 2 x szelet kenyér
- 2 x fánk
- 1 x perec
- 1 x croissant
- 1 x csipesz 

Méretek:
- kosár 23 cm x 16 cm x 6 cm
- fogó 12 cm x kb 4 cm
- croissant 8 cm x 3 cm
- fánk átmérő 6 cm
- egy tekercs átmérő  4,5 cm
- bagett 15 cm x 3 cm
- perec 6,5 cm x 5 cm x 1,5 cm
- szelet kenyér 7 cm x 7 cm

Az otthoni játék, a főzés, a felnőttek utánzása fejleszti a gyerekek készségeit a mindennapi életben. A játék színes és esztétikus, biztosan minden kisgyermeket érdekelni fog, és sok órányi szórakozást biztosít. Szórakoztató ajánlat gyerekeknek, hogy megtanulják az élelmiszerek nevét. A gyerekek szórakozás közben tanulnak a leggyorsabban, így ez a készlet megfelel a feladatnak.
A kosárba csomagolt készlet lehetővé teszi, hogy az összes elemet elrejtse benne, miután a móka véget ért. A fából készült játékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A játék több órányi felhőtlen szórakozást biztosít. A fa klasszikus szépségét és tartósságát mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák