JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes virágoskert 104 építőelemből álló készlet

Színes virág blokkok. A virágágyás elrendezéséhez szükséges színes, kreatív blokkok segítségével minden kisgyermek kreatívan töltheti szabadidejét.
A készlet 104 elemből áll, melyeknek köszönhetően elkészítheti saját kerti kompozícióját. Az elemeket saját koncepciója szerint kombinálhatja, egyedi kerti kompozíciót rendezhet. A virágok különféle kombinációkban építhetők, egyediek, megismételhetetlenek, hogy a wow hatást keltsék! A saját kert rendezése után biztos lesz az elégedettség. A játék használata nagyon egyszerű, de lehetővé teszi összetett és nagyon változatos szerkezetek felépítését.
A készlet teljes egészében műanyagból készült, szép, élénk színekben. A kertépítés nagyszerű szórakozás, amelyet többször is meg lehet ismételni, és minden alkalommal más, kellemes hatást érhet el. Az elemek sokaságának köszönhetően a gyermeknek lehetősége nyílik különböző típusú virágok készítésére.

A játék fejleszti a gyermekben:
- kreatív gondolkodást
- kézi készségeket
- térbeli képzelőerőt

Használd a fantáziádat, és a hatás meg fog lepni.
A készlet eredeti, színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák