JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes gyurma készlet kiszúrókkal a számolás gyakorlásához

Egy gyurma készlet színes formákkal számok és formák kivágásához, remek kreatív készlet gyerekeknek. A színes gyurmából azt alkothatod, ami eszedbe jut, a mellékelt kiegészítőkkel pedig többféleképpen játszhatsz. A játékon keresztüli tanulás adja a legjobb eredményeket. A színes gyurmát és a színes formákat sok mókára használhatjuk a gyerekkel való játék közben, színek, formák, számok elsajátítására, a legegyszerűbb matematikai összeadás, kivonás stb. a gyermek gyakorolja a kézi és művészi készségeket, serkenti a képzelőerőt és a koncentrációt, önállóan alkot valamit. Ez a több elemből álló készlet több órányi csodálatos szórakozást tesz lehetővé.

A készlet tartalma:
- gyurma öt színben (egyenként kb. 35g)
- biztonságos kés
- görgő
- 10 bélyeg számokkal
- 6 öntőforma/bélyegző matematikai jelekkel
- 8 különböző forma
- henger vágótárcsákkal

A készlettel való játék nagyszerű lesz azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a művészetet, ötletesek, nem szeretik az unalmat. A készlet sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. A készlet szép színes dobozba volt csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on