JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes hajfestő krétakészlet hajvasalóval, csatokkal, hajgumikkal

A színes hajfesték-krétával és kiegészítőkkel ellátott készlet minden lánynak tetszeni fog. A színes hajfestő kréta telitalálat!
A készlet minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, aminek köszönhetően új, színes frizurát készíthetsz. Akár 6 színű krétát is találhatunk itt: lila, narancs, zöld, tengerkék, rózsaszín, kék; valamint csatok, fésű, amelyek megkönnyítik a stílusos frizura elkészítését. A színes hajklipek és hajgumik megszépítik a formáját.
A legjobb eredmény elérése érdekében először nedvesítse meg a haját vízzel. Csúsztassa ki a lapot a festőkészülékből és helyezze rá a kiválasztott színekkel ellátott csempéket, majd helyezze be a készülékbe. Most csak lassan húzza át a készüléket a haján, és kész! Az intenzívebb hatás érdekében futtasd át többször ugyanazt a színt ugyanazon a hajszálon. Cool frizura készen áll!
A legfontosabb, hogy az ilyen festés teljesen biztonságos a haj számára. A színek leülepednek a felületen, fürdés közben könnyen lemoshatók. A legjobb és leglátványosabb hatást világos hajon érjük el.

A készlet tartalma:
- 6 db kréta
- festőfésű/applikátor
- eltávolító fésű
- 4 db. csat
- 4 db hajgumi

Méretek:
- festőfésű: 20 x 4,5 x 3,5 cm
- csat: 8 cm 
- fésű: 15 cm

 Ez a színes készlet több órán át kreatív szórakozást nyújt. Lehetővé teszi gyönyörű kiemelések vagy lenyűgöző frizurák létrehozását hajgumi segítségével. A 6 színnek köszönhetően minden nap más színes frizurát készíthetsz. A játék ezzel a készlettel fejleszti gyermeke fantáziáját és kreativitását. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön anyjával vagy barátaival. Az új frizura remek kiegészítője lesz az öltözékednek egy bálba vagy barátok születésnapjára.
A készlet egy szemet gyönyörködtető színes, ablakos csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák