JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Tartályos tűzoltó vízipisztoly piros színben

Ez a nagy vízipisztoly tökéletes lesz a forró nyári napokon, miközben úszik a medencében, játszik a kertben. A piros szín a fegyvert a tűzoltó kiegészítőire emlékezteti. Egy ilyen vízipisztoly sok kis tűzoltó számára hasznos lesz tűzoltás közben. A pisztoly nagy csavaros víztartállyal és beépített szivattyúval rendelkezik. Csak öntsön vizet a tartályba, aktiválja a pisztolyt a ravasz segítségével, és a szivattyú segítségével lőjön vízsugárt. A játék teljes egészében műanyagból készült, így könnyű és praktikus a gyermek számára. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a pisztoly minden bizonnyal nem egy ellenfél legyőzését teszi lehetővé.

Játék mérete: 48 cm x 21 cm x 7,5 cm

Remek játék a forró nyárra. A játék minden gyermek számára nagyszerű szórakozást nyújt. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt töltenek a szabadban társaikkal vagy családjukkal. Megtanítják a gyermeket csapatjátékra, egészséges versengésre, befolyásolják a pontosságot, a koncentrációt és befolyásolják a gyermek fizikai állapotát.
A vízipisztoly fóliacsomagolásba van csomagolva.

Kategóriák