JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

TUBAN színes kinektikus homok szett műanyag állatos formákkal

A dinamikus homok (más néven kinetikus homok) olyan speciális tulajdonságokkal rendelkező homok, amelyek állandó mozgásban tartják. Állagának köszönhetően szabadon átfolyik az ujjain, amikor a kezedbe helyezed.
A színes dinamikus homok bármikor használható, alkalmas otthoni, óvodai és iskolai játékra. A homok folyik, de nem szóródik – így formázható és könnyen összegyűjthető a játék után. Újra felhasználható - nem keményedik meg és nem szárad ki, hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. A legfontosabb, hogy nem szennyezi be a kezet, és 100%-ban biztonságos.
Minden gyermek szeret a homokozóban játszani, a varázslatos homokjáték pedig sok mókát és örömet fog nyújtani. 4 színű homok: rózsaszín, lila, zöld, kék; és 4 forma: kakas, víziló, ló és disznó - sok színes homokplasztikát készíthet. Egy ilyen készlettel biztosan lesznek szórakoztató ötletei.

A készlet tartalma:
- forma 4 db.
- színes homok 4 x 200g

A dinamikus homok előnyei:
- gyönyörű élénk színek
- nem esik szét
- újrafelhasználható
- hipoallergén és biztonságos kisgyermekek számára
- nem piszkolja be a kezét

A homokkal való játék pozitív hatással van a gyermek fejlődésére. A játék serkenti a kreativitást és a képzelőerőt, a kézi munka és a gyakorlatok pedig fejlesztik a kismotorikát. Különleges szerkezete és plaszticitása nagyon kellemes tapintásúvá teszi. Ha homokot öntsz a kezedbe, az ellazít és oldja a stresszt

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on