JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Ügyességi ugrálós béka játék

Kiváló ügyességi játék az egész családnak. A játék ügyességet igényel, könnyen megtanulható és szórakoztató. Az egyszerű szabályok , a jól kidolgozott játék és a kortól független játéklehetőség olyan játékot tesz lehetővé , amiben az egész család részt vehet , és hosszú ideig tart :) 
 Az első játéklehetőség :  A feladat, hogy a békákat a tálba kell lőni. Az a játékos nyer, aki először lőtte be az összes békáját a tálba . 3 játékos játszhatja, minden játékosnak 4 békája van.

Második változat:  Helyezze a könyvet ( legfeljebb 30 cm-re) a padlóra vagy az íróasztalára. Lőjje át felette a békát, és nézze meg, melyik béka tudja átugrani a könyvet. 

A harmadik lehetőség : Rajzolj egy vonalat . Állítsa be a béka helyzetét , és lőjje el a békát. Akinek a békája a legtávolabb ugrik , az a győztes . 

A negyedik lehetőség : Rajzolj egy kört . Helyezze a békát távolabb , és lőjje ki a békát. Az a béka nyer , aki először ugrik be a körbe . 

A KÉSZLET TARTALMAZZA : 
- levél a békáknak 
- 6 béka három színben.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on