JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

UNO Flex kártyajáték

Az UNO Flex mindenki kedvenc kártyajátékának új verziója. A játék tartalmaz "Akció" és "Változás" kártyákat, amelyek lehetővé teszik a szín és a játékszabályok egy részének megváltoztatását, még több csavart adva a játékhoz, érdekesebbé és kiszámíthatatlanabbá téve a játékot. A speciális kártyák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy tetszés szerint változtassák színüket, pl. a zöld 2 azonnal piros 2-vé válhat. 
„Switch” kártyák, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy módosítsák a kártyák színét vagy a speciális kártyák szabályait. Az "Akció" kártya lehetővé teszi a játékos számára a változtatást - ha van zöld pipa; és ha piros X van rajta, az azt jelenti, hogy a játékosnak várnia kell. 
A standard "Kettőt vegyél" kártya normálisan működik, de a Change verziója arra kényszeríti a többi játékost, hogy 1 lapot húzzon! 
A „Vegyél négyet” Változáskártya lehetővé teszi, hogy eldöntsd, melyik játékos húz 4 lapot. Az "All Take Cards" Wild Change Card arra kényszeríti a többi játékost, hogy 2 lapot húzzon, a "Stop" Change Card pedig lehetővé teszi az összes játékos kihagyását.
Az UNO játék remek ötlet a családdal, barátokkal vagy egy partira való szórakozáshoz.
A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

Előnyök:
- a játék rugalmasabb és kiszámíthatatlanabb
- új elemek - "Akció" és "Változás" kártyák
- tele van váratlan trükkökkel

Játékosok száma: 2-8
A játékosok életkora: 7+

Készlet tartalma:
- 112 kártya
- kézikönyv

Angol verzió.

A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat és vágyainkat másokkal. A játékok nagyszerű módja annak, hogy együtt szórakozzunk szeretteiddel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on