JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Zenélő kiságyforgó színes rókás plüssel

A legfiatalabb gyerekeknek ajánlott egy hangulatos körhinta zenedobozzal , tökéletes lesz a baba megnyugtatására és elaltatására. A körhintában egy zenedoboz található kellemes, nyugodt dallamokkal, valamint különféle formájú és finom visszafogott színű plüss medálokkal. A körhinta műanyagból készült. 
A körhinta nagyszerű módja annak, hogy magához vonzza a kiságyban ágaskodó, és néha unatkozó babát. Segít elalvásban, ami időnként nehézségekbe ütközhet, főleg egy kíváncsi kisgyerek számára, de amikor aranyos állatok jelennek meg a feje fölött, és altatódal hallatszik a háttérben, akkor az elalvás igazi élvezetté válik.

Méretek:
- pánt kb. 45 cm
- az akasztók távolsága kb. 24 cm
- a fogantyú maximális távolsága a kiságyba szereléshez kb. 3,5 cm.

A körhinták-zenés dobozok már az első napoktól támogatják a gyermek fejlődését, kiválóan serkentik a gyermek látás-auditív és mozgáskoordinációjának fejlődését. Megnyugtat és megnyugszik. Az ilyen termékeknek köszönhetően az elalvás élvezetté válik!
A medálos körhinta hatásos csomagolásba van csomagolva, mely remek ajándék lesz egy új családtagnak.

Kategóriák