JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap

Zip Linx őrült blokkok katapulttal és labdákkal

Zip Linx Blocks: Kreatív szórakozás végtelen építési lehetőségekkel. A Zip Linx őrült blokkok halmaza, amelyek összekapcsolásával látványos elrendezéseket és robbanékony jeleneteket hozhat létre. Ez egy láncreakciós/dominóeffektusos játék. 

A terméket a részletekre való odafigyelés, a minőség és a megmunkálás pontossága jellemzi. A készlet minden szükséges elemet tartalmaz egy látványos láncreakció létrehozásához. Csak kösse össze az összes blokkot, helyezze rájuk a golyókat, rögzítse a katapultot, nyomja meg és kész! Minden be van kapcsolva!

A készlet tartalma:
Tartós blokkok
Katapult
3 golyó

A Zip Linx blokkok egy innovatív építőkészlet, amely korlátlan lehetőségeket biztosít a gyerekeknek a kreatív játékhoz. Ez a készlet különféle blokkokat, csatlakozókat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik egyedi és lenyűgöző szerkezetek építését.
Speciális kialakításuknak és sokféle elemnek köszönhetően a Zip Linx blokkok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy olyan összetett struktúrákat alkossanak, amelyek statikusak és interaktívak is lehetnek.
A Zip Linx blokkok nemcsak a gyermek képzeletét és kreativitását fejlesztik, hanem a kézi készségek, a logikus gondolkodás és a problémamegoldó képességek fejlesztését is támogatják. A kockákkal való építés ráadásul remek szórakozás lehet egy gyereknek és az egész családnak is, együttműködésre, közös alkotásra ösztönöz.

Adjon lehetőséget gyermekének a kreatív játékra, és fedezze fel a végtelen építési lehetőségeket a Zip Linx blokkokkal. Adja hozzá a készletet játékkollekciójához, és hagyja, hogy gyermeke inspiráló és oktató módon fejlődjön és játsszon!

Kategóriák