JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Batman-es hátizsák tágas rekesszel, állítható pántokkal

Stílusos és praktikus hátizsákot keres fiának? A Batman hátizsák a tökéletes választás! Tágas, kényelmes és kedvenc szuperhőssel – minden fiúnak biztosan tetszeni fog.
Ez a stílusos hátizsák jól használható az iskolában és kirándulásokon is. A tágas rekeszben minden szükséges tárgy elfér, a széles pántok pedig kényelmes viseletet biztosítanak. A Batman hátizsák is tökéletes ajándékötlet. Minden szuperhős rajongó biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak.

Jellemzők:
Eredeti dizájn: A hátizsák jellegzetes mintázatú, fekete és sárga Batman logóval.
Tágas rekesz: A hátizsák egy tágas rekesszel rendelkezik, amelybe belefér minden szükséges tárgy, mint például könyvek, füzetek, tolltartó, reggeli vagy kulacs.
Kényelmes viselet: A hátizsák puha anyaggal szegélyezett széles, állítható pántokkal rendelkezik, amelyek hosszú ideig is kényelmes viseletet biztosítanak.
Kiegészítő zsebek: A hátizsák elején cipzáras zseb található az apró kiegészítők számára, és egy oldalsó hálós zseb, amely tökéletes egy kulacsnak vagy más apró tárgyaknak.
A hátizsák tartós anyagból készült, amely biztosítja a kényelmes használatot.

Méretek:  41 x 29 x 13,5 cm
Anyaga: poliészter
Szín: fekete/sárga
Súly: 0,3 kg

A hátizsák tökéletes kirándulásra vagy óvodába, minden szuperhős bele tudja pakolni a legszükségesebb holmikat.

Kategóriák