JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3 az 1-ben körömdíszítő toll készlet matricákkal

Egy körömdíszítő szett biztosan jól fog működni egy kis manikűrös otthoni szalonjában. Csak egy kis képzelőerő kell hozzá, kézügyesség és a gyönyörű körmök készen állnak. 
A készlet gazdagon fel van szerelve számos, egy tollban elrejtett lehetőséggel, mint például lakk, mellyel festheted a körmeidet, csillám a díszítéshez, valamint dekorációs tipp, különféle dekorációk rajzolása, amelyek segítségével lenyűgöző stílusokat hozhatsz létre. Egy ilyen készlettel  egy kis manikűrös meghívhatja barátait, anyját, nagynénjét, nővérét vagy nagymamáját, hogy meghosszabbítsák és díszítsék körmeit. 
A díszes és változatos dekorációk és lakkszínek gyönyörű kompozíciók készítését teszik lehetővé, fejlesztve gyermeke kézi képességeit is. 
A lányok szeretik figyelni az idősebbeket, és egy ilyen készlet lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják első készségeiket a körmösvilágban.

A készlet tartalma:
- 8 db 3 az 1-ben toll lakkal
- 2 db szétválasztó
- 2 db reszelő
- ragasztós matricák körmök ragasztásához
- 5 db matrica

Méretek:
- toll 12cm x 2,5cm
- elválasztó kb. 10cm x 1cm
- reszelő 6,5 cm x 5 cm x 0,4 cm

Egy kreatív körömdíszítő készlet lehetővé teszi, hogy minden kis manikűrös megmutassa fantáziáját a körömdíszítési és festési téren. 
A készlet színes csomagolásba van csomagolva, és minden lány számára nagyszerű ajándék lesz.

Kategóriák