JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Katonai jármű építőblokk készlet - G modell

A katonai felszerelések építéséhez szükséges blokkok valószínűleg minden gyermek számára tetszeni fognak, akik érdeklődnek a katonai témák iránt.
Egy csomagból három különböző gép építhető, így még vonzóbbá válik a berendezésépítés szórakozása. A blokkok színei a hadsereg témáján alapulnak.
A készleteket össze lehet gyűjteni, így speciális feladatokra képesített egységet lehet létrehozni. A tömbök egyszerű csatlakoztatási móddal rendelkeznek, aminek köszönhetően biztonságos és tartós a használatuk, további díszítőelemek teszik vonzóbbá a szórakozást. Az építőkockák sok ötletet adnak a kreatív szórakozáshoz, és sok örömet okoznak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A blokkokat úgy tervezték, hogy más készletekkel és más felismerhető márkák blokkjaival is kombinálhatók legyenek. A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák