JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Labda trambulin 2 felfújható labdával

A "Smash Ball" egy izgalmas és dinamikus társasjáték, amely sok szórakozást és fizikai aktivitást biztosít a gyerekeknek. 

A készlet tartalma: 
- trambulin 
- felfújható labda 
- pumpa 

A játék célja egyszerű - a játékosok megpróbálják úgy pattogtatni a labdát a trambulinon, hogy az ellenfél ne tudja elkapni. Minden játékos feladata, hogy a trambulin segítségével úgy mozgassa a labdát, hogy az a lehető legnehezebb legyen az ellenfél számára. 
A játékszabályok rugalmasak és a résztvevők életkorától és képességeitől függően módosíthatók. A játékosok beállíthatnak egy játékidőt, vagy meghatározhatják a nyeréshez szükséges pontok számát. 

A „Smash Ball” nemcsak remek szórakozás, hanem remek módja a motoros készségek, a motoros koordináció és a reflexek fejlesztésének is. Emellett arra ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek fizikailag aktívak és barátságos légkörben versenyezzenek. 

Ez a dinamikus társasjáték sok nevetést és örömet okoz, felejthetetlen együtt töltött pillanatokat biztosítva a gyerekeknek. Tökéletes szórakozásra bulikon, piknikeken vagy családi összejöveteleken.  Fejleszti a fizikai készségeket, a mozgáskoordinációt és a játékosok közötti együttműködési készségeket is. 

Ez egy kiváló játék, amely bevonja a gyerekeket a fizikai aktivitásba, és lehetővé teszi számukra, hogy aktívan és kellemesen töltsék az idejüket. Ideális ajánlat azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a mozgást és a versenyzést, valamint azoknak a szülőknek, akik olyan alternatív szórakozási formákat keresnek, amelyek a gyerekeket fizikai aktivitásra ösztönzik. 

Méretek: 
- trambulin átmérője kb. 90 cm 
- magasság kb. 20 cm 
- golyó átmérője kb. 13 cm 

A készlet kartondobozba van csomagolva, tökéletes ajándék egy kis sportolónak.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on