JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Paddle Ball - Pingpong ütő zsinóros labdával 

A fából készült lapát labdával a madzagon egy klasszikus játék, amely sok örömet és szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A paletta fából készült, ami tartóssá és sérülésállóvá teszi. Lapos ovális alakú, profilos fogantyúval a kényelmes fogás érdekében. A paletta felülete sima, piros kör grafikával.

A lapáthoz egy labdával ellátott zsinór van rögzítve, amellyel egyedül is pingpongozhatsz. A labda könnyű anyagból készült, ami egyenletes mozgást és irányítást tesz lehetővé játék közben.

A zsinóron lévő labdával játszani remek szórakozás, ami nem csak szórakozást nyújt, hanem lehetővé teszi a kézügyesség, a szem-kéz koordináció és a reflexek fejlesztését is. A lapáttal végzett gyakorlatok javíthatják a koncentrációt és a koncentrálóképességet.

A játék különféle helyeken használható, beltéren és kültéren egyaránt. Remek szórakozás a szabadban piknikezéskor, parkba vagy strandon, de otthon is, például játék közben az udvaron vagy a teraszon.

Mérete: 29x14 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on