JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Labda elkapó ügyességi játék 2 elkapóval és 4 labdával

Sportkészlet gyerekeknek - Ball Catcher ügyességi játék 4 labdával

Fedezze fel a mozgás és a szórakozás örömét gyerekeknek szóló sportkészletünkkel - Árkádjáték kosarakkal labdafogáshoz. Ez az izgalmas készlet fizikai aktivitást biztosít és serkenti a kézi készségeket, nagyszerű módja annak, hogy fejleszti a kicsik mozgáskoordinációját és reakcióit.

A labdafogó ügyességi játék nemcsak szórakoztató, hanem kihívás is, amely a gyerekeket fizikai tevékenységbe vonja és fejleszti képességeiket. A készlet négy színes labdát tartalmaz, melyeket kosarak segítségével lehet megfogni. Ez lehetővé teszi gyermeke számára, hogy fejleszthesse fogási, dobási és reagálási készségeit, miközben rengeteget szórakozik.

A biztonságos anyagok és az elkapó ergonomikus kialakítása kényelmes használatot és biztonságot garantál játék közben. Ezenkívül ez a készlet tökéletes beltéri és kültéri játékhoz, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy az időjárási körülményektől függetlenül élvezhessék a sporttevékenységeket.

A készlet tartalma:
- 4 db színes labda,
- 2 db fogó kosár,
- 2 db fogantyú.

Méretek: 14 cm x 14 cm x 22,5 cm

Fantasztikus sport- és strandkészlet, amely bármilyen szabadtéri kiránduláshoz alkalmas.

A gyerekek nem szeretnek unatkozni, sok mozgást tudunk biztosítani számukra, ha különféle sportjátékokat játszunk velük.
Ösztönözze gyermekét a fizikai aktivitásra és fejlessze képességeit sportkészletünkkel - Ball Catcher arcade játékkal, 4 labdával. Szórakozás, tevékenység és tanulás egyben! 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on