JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Little Tikes kreatív wafle építőblokkok - 60 elemből álló készlet

A Little Tikes kreatív ostyablokkok kiváló minőségű műanyagból készülnek, változatos formában és színben, így 3D-s épületek építésére, összekapcsolására, elrendezésére és végtelen lehetőségek felfedezésére használható. 

A mulatság hosszú órákon át tarthat, a gyermek fejlesztheti képzelőerejét és kézügyességét. Az elemek sokféleségének és az egyszerű csatlakozási rendszerének köszönhetően a legfiatalabb kezek is könnyedén építhetnek nagy és háromdimenziós szerkezeteket. 

A blokkok kényelmesen használhatók és tökéletesen csatlakoztathatók, így a legbonyolultabb projektek is könnyen kivitelezhetők.

A készlet 60 elemet tartalmaz:
- 48 színes wafle blokk
- 8 lekerekített wafle blokk
- 2 tető blokk
- 2 ablak blokk
- tároló táska

A készlet kompatibilis a Little Tikes Waffle Blocks sorozat többi készletével is, ami lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy bővítsék gyűjteményüket, és még nagyobb és összetettebb szerkezeteket alkossanak.


Ez a játék nemcsak fejleszti a gyermek kézügyességét és koordinációját, hanem kísérletezésre és kreatív gondolkodásra is ösztönöz. Ezeknek a blokkoknak köszönhetően gyermeke végtelen építési és kreatív lehetőségeket fedezhet fel, élvezve saját ötleteit és alkotásait.
A blokkok segítenek az új formák, színek elsajátításában és a kézi készségek fejlesztésében. Tanulságos, kreatív, értékes, nagyon esztétikus kidolgozású, szuper tömbök, amelyekből szép épületeket építhet a gyerek.


A blokkokat úgy tervezték, hogy serkentsék a gyermek fejlődő érzékszerveit: látást a színeken és tapintást az eredeti formán keresztül.

 

A készlet színes csomagolásba van csomagolva, így nagyszerű ajándék egy gyermek számára.

Kategóriák