JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mecha-Godzilla építőblokk készlet mozgási és hangeffektusokkal

A MechaGodzilla építési technikai blokkok  minden olyan gyermek számára ajánlottak, akik szeretik fantáziájukat térbeli lények vagy épületek létrehozására használni. A masszív kidolgozás és az élénk színek még a legigényesebb blokkok szerelmeseinek figyelmét is felkeltik. A játék  előre-hátra tud mozogni,  mozgatja a fejét és  hangeffektusokkal rendelkezik (szörnyhang, lövöldözés, robbanás). A szörnyet az elején elhelyezett funkcionális hordozórakétákkal szerelték fel  . A játék vezérlése egy 2,4 GHz-es távirányítóval történik, amely a játékkal való szinkronizálást követően lehetővé teszi a Godzilla vezérlését. A kockákkal való játék fejleszti a gyermek fantáziáját és kreativitását, és sok jó szórakozást és mosolyt biztosít számára.

A készlet 688 elemet tartalmaz:
- színes blokkok
- rögzítőkulcs
- 2,4 GHz-es távirányító
- 3,7 V-os akkumulátor 
- USB töltő
- képes használati utasítás

A figura méretei: 35,2 x 32 cm

Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaikkal vagy a szülőkkel, miközben új készségeket tanulnak. A kockák lerakása segíti a gyerekek színes képzelőerejének fejlesztését, miközben fejleszti kézi és technikai készségeit, valamint okosságát és barkácskészségét.
A készlet eredeti csomagolásban van, ajándéknak tökéles.

Kategóriák