JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Minnie Mouse flitteres hátizsák

A bájos és stílusos Minnie Mouse hátizsák tökéletes kiegészítője a mesebeli kalandok minden rajongójának! Stílusos és praktikus hátizsákot keres lányának? A Minnie Mouse hátizsák a tökéletes választás! Tágas, kényelmes és kedvenc mesehősnővel - minden lánynak tetszeni fog. Ez a bájos hátizsák jól fog működni az iskolában és kirándulásokon is. A tágas rekeszben minden szükséges tárgy elfér, a széles pántok pedig kényelmes viseletet biztosítanak.


Jellemzők:
Eredeti dizájn: A hátizsák Minnie egér jellegzetes mintázatú piros-fehér színben, bájos piros masnival és fényes fülekkel.
Elöl színes flitterekkel szegélyezett, így a színe az öltözékedtől függően változtatható.
Tágas rekesz: A hátizsák egy tágas rekesszel rendelkezik, amelybe belefér minden szükséges tárgy, mint például könyvek, füzetek, tolltartó, reggeli vagy kulacs.
Kényelmes viselet: A hátizsák puha anyaggal szegélyezett széles, állítható pántokkal rendelkezik, amelyek hosszú ideig is kényelmes viseletet biztosítanak.
Kiegészítő zseb: A hátizsák elején egy cipzáras zseb található az apróságok számára.
Kiváló minőség: A hátizsák tartós anyagból készült, amely biztosítja a hosszú használatot.


- Méretek: 40 x 30 x 20 cm
- Anyag: Poliészter
- Szín: Piros/Fehér/Fekete
- Súly: 0,4 kg

A Minnie Mouse hátizsák is tökéletes ajándékötlet. Minden mesebeli kalandrajongó biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak.

Kategóriák