JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Műanyag kis kézitáska aranyos plüssnyuszival

Minden lány szereti megfigyelni és utánozni anyját vagy nagynénjét. Egy elegáns kézitáska szinte minden lány álma. Felnőttnek érzi magát, nagyon stílusosan néz ki, ugyanakkor a legértékesebb csecsebecséidet is elrejtheted benne. A táskában egy aranyos nyuszi kabala is elfér, vicces, nagy fülekkel.

A táska műanyagból készült, szemet gyönyörködtető színekben. Háromdimenziós dekorációval és szívecskés fogantyúval díszített. A szív alakú lyukon keresztül kilóg a nyúl feje, így plüssállatunk remekül mutat egy sétán. A táska szív alakú pattintható zárral is fel van szerelve. Az egész nagyon bájosnak tűnik, és érdekes kiegészítője lesz bármilyen stílusnak.

A nyuszi puha, kellemes tapintású plüssből készült. Szemei, orra és vicces arca hímzett, így a játék teljesen biztonságos a kisebb gyermekek számára is. A nagy, lelógó fülek és a kicsi farok is felkeltik a figyelmet. Ezenkívül van egy kis hurok a fején, aminek köszönhetően egy bájos kulcstartó lehet, amelyet egy hátizsákhoz vagy pénztárcához rögzítenek.

A táska méretei: kb. 13 cm x 12 cm x 7 cm
Nyuszi méretei: kb. 9,5 cm x 10 cm x 8 cm

A termék színe nem választható, véletlenszerűen kerül kiküldésre.

Kategóriák