JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Super Soaker Fortnite vízipisztoly

Hasbro NERF SUPER SOAKER – A Fortnite Pump vízindító sok olyan gyermek álma, akik szeretnek vízi csatákat játszani a forró nyáron, vagy miközben a fürdőkádban szórakoznak. A NERF SUPER SOAKER egy teljesen biztonságos fegyver, amely vízsugárba lő.
A fegyver teljes egészében műanyagból készült, és minden bizonnyal örömet okoz a vízi fegyverek minden fiatal szakértőjének. A könnyű, praktikus és könnyen használható Nerf fegyver, amely a népszerű Fortnite játék licence alapján készült, víztartállyal rendelkezik. Ezzel a vízindítóval a virtuális játékokat átviheti a való világba. Csak nyissa ki a kupakot, és öntsön bele vizet a lövöldözés megkezdéséhez. A vízsugár azonnal kilövell, amint a gyerek elkezdi oda-vissza pumpálni a fogantyút. Ne hagyd szárazon az ellenfelet!

Termékjellemzők:
- beépített víztartály
- könnyen használható (egyszerű töltés és tüzelés)
- a népszerű Fortnite játék licence alatt
- korosztály: 8+

Mérete:
- hossza 47 cm
- magassága 15 cm
- szélessége 5 cm

A játék vízpisztoly az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a gyerekek nyáron használnak, legyen szó a tengerről, az udvarról, a medencéről. A használatukkal való játék minden gyereknek nagy örömet okoz, de nem csak a gyerekek szeretik a vízi csatákat. Előnye a hűtés a forró napokon. Gyermekei arcáról az öröm biztosan nem fog eltűnni. Így nem marad más hátra, mint felvenni egy fegyvert, és elkezdeni a háztáji csatákat.

Kategóriák