JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Robodog a STEM modellnek megfelelő játék, amely a gyermek kognitív képességeinek, önálló gondolkodásának serkentésére helyezi a hangsúlyt, megtanítja a következtetések levonására és az ok-okozati gondolkodás képességének fejlesztésére. A STEM célja, hogy fejlessze a gyermekekben azt a képességet, hogy minden elérhető érzékkel felfedezzék a világot.
A robotika az egyik leggyorsabban fejlődő mérnöki ág. Ennek a játéknak köszönhetően a gyermekből mérnök válhat, és igazi sétálórobotot konstruálhat.
Ez a fantasztikus játék felkelti a gyermek érdeklődését a robotika világában, és igazi szenvedély kezdete lehet.

Tartalmazza:
- hajtóelemek (fogaskerekek, fogaskerekek, akkumulátorház, tengelykapcsoló, tengelyek, motor és elektronikai kártya),
- házelemek,
- csavarok,
- képi utasítás.

Ezenkívül szüksége lesz (nem tartozék):
- harapófogó (az elemek leválasztásához a laptól),
- csavarhúzó,
- 4 db AA elem

A meghajtó alkatrészek fémből és műanyagból, míg a ház kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A szokatlan kerekeknek köszönhetően a játék úgy néz ki, mint egy igazi robot egy sci-fi filmből. A robotkutya összeállítása nagy odafigyelést és türelmet igényel. A gyerek egyébként elsajátíthatja a műszaki rajzok olvasásának képességét. A hajtás összeszerelése után folytatjuk a ház és a kerekek összeszerelését. A robot összeszerelése valóban a móka kezdete.

A robot 3 üzemmódban működik:
1. Nyomja meg a házon található gombot kb. 2 másodpercig. A robot szeme kéken világít, és a Robodog gesztusvezérlés módban van. A játékban használt infravörös érzékelőnek köszönhetően gesztusvezérlés lehetséges. Helyezze a kezét a robot ragyogó szeme elé, mozgassa előre vagy hátra, és nézze meg, ahogy Robodog ugyanabba az irányba mozog.
2. Nyomja meg újra a gombot, és a robotkutya szeme lilára változik. A robot automatikus kormányzás üzemmódba lépett. Minden akadályt elkerül.
Figyelem! Előfordulhat, hogy az infravörös érzékelő hatótávolságán kívül eső tárgyakat a rendszer nem ismeri fel. A sötét tárgyakat sem ismeri fel az érzékelő.
3. Indítás után nyomja meg kétszer a gombot, hogy a kutya szeme vörösen világítson. Ebben a módban a Robodog mindig előre megy.


A közös építkezés nagyszerű ötlet a családi időtöltéshez.
A Robodog összeszerelése során a gyermeknek lehetősége lesz a koncentráció, a kézügyesség és a technikai hatékonyság gyakorlására.

Ajánlott 8 éves kortól!
Csomag mérete: 33,5 cm x 30,5 cm x 7 cm

Kategóriák