JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Repülő rakéta ügyességi játék

Egy nagy ágyú rakétavető ajánlat a szórakozás minden rajongója számára. A remek szabadtéri szórakozás garantált, nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is magával ragadja. A hordozórakéta teljes egészében műanyagból készült, a rakéta habszivacs propellerei pedig puhák, így a magasból leesés után nem roncsolnak el semmilyen tárgyat a házban, és nem okoznak kárt senkinek. A kilövő mechanizmusa nagyon egyszerűen kezelhető, a kicsik is könnyedén kezelik – a rakéta kilövéséhez csak rá kell lépni a rugalmas légtartályra. Remek ötlet a szabadidő eltöltésére a szabadban családjával és barátaival. Indítsa el a rakétát, amennyire csak lehetséges, és próbálja meg elkapni, amikor visszatér a földre. Egy nagyon könnyű rakéta nagyon magasan tud repülni.

Mérete:
- rakéta 26 x 18 x 18 cm (kihajtott csűrővel)
- tömlő hossza 68 cm átm. 1,5 cm
- ágyútalp 36,5 x 36,5 x 33 cm
- légtartály 17,5 x 10 x 7 cm

A készlet tartalma:
- 1 x ágyútalp
- 3 x ágyúláb
- 1 x cső
- 1 x tömlő
- 1 x légtartály
- 1 x hab rakéta

Az ágyú egyszerű össze- és szétszerelése megkönnyíti a tárolást és bárhová magával viheti. Lássuk, kinek a rakétája tud magasabbra és messzebbre repülni! A játék mozgásra és versenyzésre ösztönzi a gyerekeket, garantáltan jó szórakozást nyújt órákon át.

Kategóriák