JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Aerobie Pro Blade frizbi

A tökéletes módot keresi a szabadidő eltöltésére családjával vagy barátaival? Próbáld ki az Aerobie Pro Blade Flying Disc-et! Ez a strapabíró és könnyű lemez több órányi szórakozást biztosít számodra. Az Aerobie Pro Blade messzire és egyenesen repül, így tökéletes hosszú távú dobásokhoz. A frizbi különféle játékokhoz használható, egyéni és csoportos egyaránt. Tökéletes játékhoz a parkban, a strandon vagy a kertben. Aerobie Pro Blade Frisbee Purple - egy lenyűgöző dobókorong, amelyet a neves Spinmaster márka készített. Ezt a rendkívüli terméket úgy tervezték, hogy maximális szórakozást nyújtson a szabadban töltött idő aktív eltöltése közben.

Nagyszerű szórakozás mindenkinek: Az Aerobie Pro Blade egy repülő korong, amely órákon át szórakoztatja a gyerekeket és a felnőtteket is. Ideális dobáshoz, fogáshoz és játékhoz a szabadban.
Tartós és könnyű: A frizbi tartós műanyagból készült, ellenáll az időjárási viszonyoknak. Könnyű és könnyen dobható, még a legkisebbek számára is.
Repüljön messzire és egyenesen: Az Aerobie Pro Blade aerodinamikus formája kiváló repülési tulajdonságokat biztosít. A tárcsa messzire és egyenesen repül, így ideális nagy távolságok dobására.
Univerzális: A frizbi különféle játékokhoz használható, egyéni és csoportos egyaránt. Tökéletes játékhoz a parkban, a strandon vagy a kertben.

Méretek: 35 x 26,5 cm
Súly: 170 g

A játék előnyei:
- Nagyszerű szórakozás az egész család számára
- Tartós és könnyű
- Messzire repül
- Univerzális

Egyedülálló formájának köszönhetően az Aerobie Pro Blade Frisbee még nagyobb pontosságot és kontrollt biztosít a repülés felett, az éles élek hiánya pedig minden korosztály számára biztonságossá teszi a használatát. Sőt, kialakítása lehetővé teszi a szabad hajlítását, ami lehetővé teszi a repülési irány tetszés szerinti beállítását. Az Aerobie Pro Blade Frisbee balkezesek számára is megfelelő, így minden szabadtéri rajongó számára nagyszerű választás. Ez a játék minden bizonnyal tetszeni fog az aktív gyerekeknek, órákon át örömöt és szórakozást biztosít számukra a szabadban. Az Aerobie Pro Blade Frisbee Purple tökéletes módja az aktív kikapcsolódásnak és az ügyességi készségek kellemes és biztonságos fejlesztésének.

Kategóriák