JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3 az 1-ben sportkészlet - röplabda, tollaslabda, frizbi hálóval

Sportkészlet, amely sok aktív szórakozást biztosít a szabadban. Ez az ajánlat minden mozgást kedvelő gyermek számára ajánlott. 3 az 1-ben sportkészlet - tökéletes módja az aktív időtöltésnek a szabadban!

Ez a sokoldalú készlet az egész családot és barátokat szórakoztatja, serkenti a fizikai aktivitást és fejleszti a sportkészségeket. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a különféle sportjátékokhoz, beleértve:
- Röplabda háló: Masszív 145 cm-es háló, amely lehetővé teszi, hogy izgalmas röplabda mérkőzéseket játszhasson családjával és barátaival.
- Frizbi: Tökéletes a korongdobás és -fogás rajongóinak. Az ergonómikusan kialakított tárcsa kiváló fogást és pontosságot biztosít repülés közben, garantálva a jó szórakozást és javítva a dobókészségeket.
- Tollaslabda készlet: Két lapát és egy tollaslabda izgalmas tollaslabda mérkőzéseket játszhat a kertben, a parkban vagy a strandon. Könnyű és tartós anyagok biztosítják a kényelmet és a pontosságot játék közben.
- Labda + pumpa: Univerzális labda, amely kiválóan alkalmas különféle csapatjátékokhoz, edzésekhez és szabadtéri játékokhoz. A tartós felépítés és a vonzó dizájn minden játékot még izgalmasabbá tesz.


Háló mérete: 160cm x 90cm x 45cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on