JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

UNO ALL WILD! kártyajáték

UNO ALL WILD! a mindenki által kedvelt kártyajáték egy másik változata. A játék klasszikus verziójában számokat vagy színeket kell párosítani, ebben a kiadásban azonban nem. Az UNO ALL WILD játékban minden kártya vad, így a játék gyors és kiszámíthatatlan. A látszattal ellentétben az ilyen szabályok nem könnyítik meg a játékot. A pakli speciális kártyákat tartalmaz, amelyek teljesen megváltoztathatják a játék menetét. A "Stop for Two" kártya, amely egyszerre két játékos számára állítja le a játékot egy helyett, vagy egy másik "Forced Switch" nevű kártya, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy módosítsák a játék elrendezését, valamint néhány további kártya, amely hozzáad egy kis csavart a játékhoz.
Ez a kiadás éppolyan addiktív, mint izgalmas, és nagyszerű ötlet családdal, barátokkal vagy egy bulival való szórakozáshoz.
A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

Előnyök:
- nem igényel megfelelő színeket vagy számokat, mint a klasszikus Uno-ban
- a játék vadabb és kiszámíthatatlanabb
- új játékot megváltoztató akciókártyákat adtak hozzá
- tele van váratlan trükkökkel

Játékosok száma: 2-10

Készlet tartalma:
- 112 kártya
- kézikönyv

Angol verzió.

A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat és vágyainkat másokkal. A játékok nagyszerű módja annak, hogy együtt szórakozzunk szeretteiddel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on